“Intinde o mana celor de langa tine”

 PROIECT COLEGIUL MEDIATORILOR BUCURESTI
Cum iarna este nemiloasa, cateodata, am avut parte si anul acesta de o ninsoare din abundenta.
Multe localitati au fost isolate si drumurile au fost blocate.Semenii nostri au ramas inzapeziti si neajutorati in conditii de ger.
Cum spiritual civic exista in fiecare dintre noi, membrii Colegiului Mediatorilor s-au gandit sa puna umarul la ajutorarea persoanelor sinistrate.

In decurs de 3 zile s-au strans resursele financiare necesare achizitionarii alimentelor de maxima importanta pentru persoanele aflate in nevoie. Ajutati de oameni de suflet dintr-un hypermarket bucurestean, aceste alimente au fost ambalate si incarcate intr-o autoutilitara de pompieri pentru situatii de urgenta, apartinand firmei Axis.


In noaptea de joi spre vineri, alimentele au fost transportate de persoanele special antrenate sa dea ajutor sinistratilor. Alimentele au fost distribuite in trei localitati . In ultima localitate nu ajunsese nimeni pana la sosirea echipajului de la Axis.



Organizat ad-hoc, Proiectul “Intinde o mana celor de langa tine” si-a propus sa stranga resurse pentru a fi trimise in localitatile blocate de nameti.
 Conform comunicatului de presa(vezi http://bihorstiri.ro/asociatia-firmelor-bihorene-a-trimis-aseara-ajutoarele-in-vrancea/) societatea Axis se preocupa indeaproape de situatiile de urgenta care apar in societate.


 Alaturi de Colegiul Mediatorilor, au mai contribuit la bunul mers al Proiectului si colegii nostri mediatori de la Asociatia FINBAN, carora tinem sa le multumim si pe aceasta cale ca ne-au fost alaturi.
Tuturor mediatorilor care s-au implicat  in acest proiect, le multumim pentru devotament si atitudine. Altruismul, filantropia si compasiunea sunt valori care tin de natura umana. Fara ele, omenirea ar fi dezbinata.

Sa culegem ceea ce semanam.

Niciun comentariu: